Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Palhares poput Beltrana: Nisam uzimao nikakav doping! | Fight Site

Palhares poput Beltrana: Nisam uzimao nikakav doping!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.01.2013 09:43h Autor:

Lombard VS Palhares (screenshot)

Joey Beltran vrlo je brzo reagirao na svom Twitter profilu nakon objave informacije da je pao na doping testu poslije borbe na UFC on FX-u 6 u Gold Coastu u Australiji. Demantirao je da je svjesno uzimao nadrolon, a sad je slično reagirao i njegov kolega Rousimar Palhares.

On je na doping testu pao zbog previsoke razine testosterona, koja je bila devet puta viša od uobičajene, no on također tvrdi kako mu nije poznato zbog čega je rezultat doping testa ispao takav.

"Uvijek sam iznimno oprezan sa svojom dijetom i ne bih koristio ništa što nije dozvoljeno. Imam skoro 30 borbi u svojoj karijeri, veliki dio njih je u UFC-u. Bio sam već više puta podvrgnut iznenadnim doping testovima i uvijek je sve bilo u redu. Osim toga, znao sam da ću biti testiran nakon meča protiv Lombarda, jer je to sad ipak standard u UFC-u. Imam čistu savjest, ali prihvaćam kaznu. Pravila su jednaka za sve i mora ih se poštovati", rekao je Palhares.

"Konzultirao sam se sa svojim liječnikom i pregledat će sve prehrambene suplemente koje sam koristio u pripremama za meč, kao i napraviti analizu rezultata doping testa. Želim točno znati što se dogodilo da je moja razina testosterona bila tako povišena", dodao je Rousimar kojem je podršku pružio i čelnik njegova kluba Brazilian Top Teama.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI