Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Palelei i Rosholt prirodani novozelandskom cardu | Fight Site

Palelei i Rosholt prirodani novozelandskom cardu

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.05.2014 12:39h Autor:

Soa Palelei

Samo par dana nakon pobjede nad Ruanom Pottsom, Soa Palelei saznao je ime svog novog protivnika. Nastupiti će na Novom Zelandu, a protivnik mu ipak nije netko iz UFC-ovog vrha, nego američki teškaš Jared Rosholt.

Soa Palelei (21-3, 3-1 u UFC-u) posljednjih godina izgleda uistinu impresivno. Od 2011. do danas nokautirao je 11 protivnika za redom, od toga posljednja tri u UFC-u, a samo dva borca izdržali su dulje od prve runde protiv ovog australskog teškaša. Iako je to skor koji mu je mogao donijeti veće ime za protivnika, Palelei će ipak dobiti još jedan slabiji ispit, protiv američkog borca Jareda Rosholta.

Rosholt (10-1, 2-0)  je također neporažen u UFC-u, no nije izgledao nimalo impresivno. Prvo je sudačkom odlukom savladao Walta Harrisa, koji više ni nije član UFC-a, a nakon toga, također odlukom, Daniela Omielanczuka, u borbi koju su mnogi proglasili najgorom teškaškom borbom u povijesti UFC-a. U obje borbe Rosholt je pokazao izuzetnu hrvačku snagu i moč, no isto tako i katastrofalnu kondiciju, a imamo je sreće da se borio protiv dva borca koji su tu izgledali još gore.

Fight Night 43 održava se u Novom Zelandu, tj. gradu Aucklandu 28.lipnja, a glavna borba je ona između Jamesa Te Hune i Natea Marquardta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI