Paige VanZant: Rachael Ostovich je jedna nevjerojatno snažna osoba

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.12.2018 12:49h Autor:

Paige VanZant i Rachael Ostovich

Paige VanZant smatra kako je njena protivnica Rachael Ostovich pokazala veliku snagu time što je odlučila ostati dio UFC Fight Nighta 143 i borbe protiv nje. Kako je i sama žrtva zlostavljanja, smatra da je njihova borba velika prilika da bi zajedno bile glas takvih žena.

Paige VanZant imala je jako teške godine tijekom srednje škole, a o tome je progovorila tek kroz svoju biografsku knjigu. Uspjela se othrvati kroz sve to te postati izuzetno uspješna mlada žena i trenutno možda najpopularnija borkinja svijeta. Iako su te stvari iza nje, dobro ih se prisjetila čim se zlostavljanje dogodilo njenoj idućoj protivnici, Rachael Ostovich.

Nakon zlostavljanja koje se dogodilo Ostovich te ozljedama koje su uslijedile, Havajka se ipak vratila na event, što je oduševilo Paige, ali i pokazalo joj s kakvom borkinjom i osobom 19. siječnja ima posla.

“Nisam upoznata u sve detalje onoga što se dogodilo, no znam neke stvari. No, kada je unatoč svemu rekla da će se ipak boriti, to mi je dalo upozorenje kako je ovo jedna snažna cura. U startu sam svjesna kako se borim protiv nekoga tko je snažan fizički i mentalno. Znam da će mi iz tog razloga biti još teže jer se borim s curom koja ima jako puno toga za što se treba boriti”, otkrila je Paige novinarima MMA Fightinga te se onda osvrnula na svoju stranu cijele priče. Ona ovo vidi kao priliku za glasno progovoriti o tim problemima te ne bi imala problema to odraditi:

“Definitivno bih voljela otvoreno pričati o takvim stvarima. Nadam se da će mi UFC dati priliku i iskoristiti to da napravimo neku promjenu. Bilo je nekih situacija u vezi ovog eventa i nekih boraca koji će nastupiti na njemu. Nadam se kako će ovaj event iskoristiti da pokažu koliko žene znaju biti snažne. Trebamo biti dokaz kako je moguće izboriti se sa svojim demonima i biti uspješna osoba.”

Priliku za to imati će kroz borbu, koja će biti pod velikom pažnjom javnosti i nema sumnje kako će istu gledati veliki broj fanova. Naći će se na glavnom programu prvog ESPN eventa, što je svakako savršeno mjesto za jednu takvu borbu.

“Na kraju, nas dvije ćemo se međusobno boriti. I obje ćemo pokušati pobijediti u borbi. No, iskoristiti ćemo tu borbu da bi bile glas zlostavljanih žena. A znamo da nismo jedine koje su prolazile kroz nešto tako, no mi smo sada u prvom planu jer se borimo na ovom eventu.”

Borba će svakako biti vrlo zanimljiva, iz više različitih razloga te ne sumnjamo kako će ove dvije djevojke fanovima ponuditi upravo ono što od njih očekuju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI