Paige VanZant priključuje se na UFC 236 program

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.02.2019 16:42h Autor:

Paige VanZant i Poliana Botelho

Ugovorena je nova borba za Paige VanZant. Najpopularnija borkinja svijeta nastupiti će na UFC 236, gdje ju čeka sudar s Polianom Botelhom.

VanZant (8-4, 5-3 UFC) je ove godine nastupila već u siječnju, nakon što je gotovo cijelu 2018. godinu provela izvan sporta. Oporavak od ozljede uspješno je prošao te je Paige na prvom ovogodišnjem eventu savladala Rachael Ostovich. Tom pobjedom ušla je na službeni poredak muha kategorije, gdje se trenutno nalazi na 14. mjestu. Njen nastup svakako će usrečiti dva milijuna njenih Instagram fanova, ali i sve one koji vole pogledati nastupe beskompromisnih i hrabrih boraca tj. borkinja. Paige je već više puta dokazala kako njen izgled plahe djevojke vara te kako je u pitanju prava ratnica.

Njena nova protivnica je Poliana Botelho (7-2, 2-1 UFC), Brazilka koja je u UFC-u startala s dvije pobjede, da bi u svojoj posljednjoj borbi doživjela poraz. U studenom je nastupila u Argentini, gdje ju je prekidom krajem prve runde savladala Cynthia Calvillo. Sad ju čeka ispit na velikoj sceni, budući da sama borba protiv VanZant već donosi puno na marketinškoj razini. Ukoliko bi upisala pobjede, svakako bi dobila još više.

UFC 236 još uvijek nema svoje mjesto održavanja, no čini se kako bi to trebao biti grad Atlante u saveznoj državi Georgia. Također, priredba nema niti glavnu borba, iako sve vodi k tome da će to biti ona za privremenu titulu lake kategorije. Već je za isti dogovorena ona za privremenu titulu srednje kategorije, između Israela Adesanye i Kelvina Gasteluma. Ono što je poznato je datum, a to je 13. travnja.

View this post on Instagram

Sneak peek 😜 Follow @livbody for the release of the full video!! And always remember to use code PVZ20 for 20% off. #fitnessmotivation

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI