Paige VanZant potvrdila povratak u kavez (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.09.2018 10:22h Autor:

Paige VanZant

Paige VanZant pokrenula je svoj vlastiti Youtube kanal, putem kojeg je otkrila kako je spremna vratiti se borbama, odnosno kako je dobila liječničku dozvolu te će prihvatiti nastup u siječnju na prvom ESPN eventu.

Nedavno smo pisali o tome kako UFC namjerava upariti Paige VanZant i Rachael Ostovich za svoj prvi event na ESPN-u, koji će se održati 18. siječnja. Radost fanova ipak nije dugo trajala, budući da je Paige istog dana tu vijest demantirala, otkrivši kako nema pravo prihvaćanja ikakvih borbi sve dok ne dobije liječničku dozvolu za nastup. Liječnika je posjetila ovih dana, a sve je to dokumentirala putem svog novog Youtube kanala.

Video počinje snimkama iz dvorane, gdje Paige još uvijek nije imala dozvolu trenirati, što je znak kako je ovaj video dugo planirana strategija, no za očekivati je kako će Paige od sada češće dokumentirati događaje iz svog privatnog te prije svega borilačkog života. Najvažniji dio videa onaj je gdje je snimala kod liječnika, koji joj objašnjava kakva je bila situacija s njenom ozljedom ruke. Oporavak je prošao dobro i idućeg mjeseca Paige može početi trenirati punim intenzitetom.

Paige je odmah nazvala svog menadžera i spremna je prihvatiti borbu 18. siječnja, no još uvijek ništa nije poznato o tome hoće li u pitanju uistinu biti Rachael Ostovich. Paige je samo otkrila kako je UFC treba upariti s protivnicom. Ipak, gledajući koji su izvori bili u pitanju, može se pretpostaviti kako će se na kraju dogoditi ono što je prvobitno i planirano.

Što se tiče spomenutog eventa, o njemu se ne zna još ništa osim toga kako će se održati 18. siječnja. Pretpostavljamo da bi mjesto održavanja te naziv eventa trebali biti poznati kada krene i službeno potvrđivanje prvih borbi.

Ukoliko ste fan jedne od najpopularnijih borkinja svijeta, pretplatite se na njen Youtube kanal.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI