Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Paige VanZant otvoreno otkrila: “Nisu dolazile same pa sam si ih kupila!” | Fight Site

Paige VanZant otvoreno otkrila: “Nisu dolazile same pa sam si ih kupila!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.05.2018 18:20h Autor:

Paige VanZant

Vrlo brzo je Paige VanZant odlučila prekinuti nagađanja o tome je li svoje tijelo podvrgnula estetskoj operaciji. Otvoreno je priznala kako je to učinila, jer je to jednostavno nešto za što je smatrala da joj nedostaje.

Posljednjih dana MMA javnost bruji o novom izgledu Paige VanZant, odnosno o tome kako je borkinja vjerojatno iskoristila pauzu tijekom oporavka, nakon loma ruke, da bi odradila jednu željenu promjenu na svom tijelu. Budući da Paige spada među borkinje o čijem se izgledu često razglaba, jedna ovakva promjena vrlo je brzo svima upala u oči. Posebno ako znamo da je Paige fotografijama na Instagramu to dodatno istakla.

Da se ne bi nagađalo je li to došlo od kilograma ili putem operacije, Paige je odlučila otkriti sama i to prvom mediju koji ju je odlučio otvoreno pitati.

“Da, podvrgnula sam se estetskoj operaciji grudi. Djevojka sam i naravno da sam ih oduvijek htjela imati. Pošto nisu dolazile same, na kraju sam si ih kupila”, otvoreno je rekla Paige za TMZ Sports.

Time je vjerojatno osigurala to da se neće više svakodnevno pisati ili razglabati o tome, nakon što je dobila dovoljno medjskog prostora, da se vrati u žižu zbivanja. Paige se trenutno još uvijek oporavlja od ozljede koju je zadobila u borbi protiv Jessice-Rose Clark, odrađene u siječnju. Tada se gotovo pune dvije runde borila sa slomljenom rukom pa je to rezultiralo vremenom izvan dvorane. Očekuje se kako bi njena iduća borba mogla biti na rasporedu početkom jeseni.

Objavu dijeli Paige VanZant (@paigevanzantufc)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI