Paige VanZant otkrila zašto je postala borkinja: “Imam lude roditelje!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.05.2019 15:18h Autor:

Paige VanZant

Paige VanZant iznijela je vrlo zanimljivu informaciju putem svog Instagram profila. Otkrila je koje je najčešće pitanje koje dobiva od fanova, a odmah je na njega dala i odgovor.

Najpopularnija borkinja svijeta trenutno na Instagramu ima 2.1 milijuna pratitelja, a svaka objava rezultira s brojnim komentarima. Danas je putem Instagrama odlučila iznijeti jednu informaciju, ali odmah njome odgovoriti na pitanje koje najčešće dobiva od ljudi, posebno onih koji u startu ne zna čime se ona zaprava bavi.

“Pitanje koje najčešće dobivam je zašto sam se odlučila postati borkinja. Razlog je taj da imam lude roditelje. Borba mi kola kroz vene. Oni su zabavni, divlji, uporni i tvrdoglavi, ali u globalu sjajni. Nisam odabrala boriti se, borba je odabrala mene. To sve zbog toga što su moji roditelji naj cool osobe koje poznajem”, napisala je Paige u Instagram objavi gdje je postavila nekoliko fotografija s roditeljima.

Iako je borilačka karijere ono čime se proslavila, pitanje je koliko još dugo ćemo Paige gledati u kavezu. Ona neprestano govori kako je to ono što voli i najavljuje povratak, no vjerojatno će uskoro shvatiti kako je puno ljepše zaraditi novac na račun svog izgleda i karaktera, nego kroz trening, borbu i brojne ozljede s kakvima se u posljednje vrijeme konstantno susreće.

Paige je već sudjelovala u američkoj verziji Plesa sa zvijezdama, gdje je dogurala do finala, a vrlo često sudjeluje u mnogim televizijskim emisijama. Još samo nedostaju neki glumački angažmani i vjeruje se kako bi uskoro mogla putem svoje kolegice Gine Carano.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI