Paige VanZant nova UFC-ovka koja se podvrgnula estetskoj operaciji grudi? (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.05.2018 00:32h Autor:

Paige VanZant

Kod Paige VanZant nema novosti o povratku u kavez, budući da je još uvijek na oporavku od loma ruke, no čini se kako je vrijeme bez treninga iskoristila da se “pobrine” za nešto drugo. Čini se kako je popularna borkinja otišla “pod nož”, iako u to ne možemo biti sigurni. No, slike govore više od riječi.

Na njenom su se Instagramu, podosta samozatajno, našle neke nove fotografije kojima Paige kao da nešto želi reći, ako ćemo gledati na to kako se odjenula i kakvi su kadrovi istih. S estetske strane, stvar je ukusa hoće li se to nekome svidjeti ili ne, ali zanimljivo je pogledati na sve to sa sportske strane.

Ukoliko je Paige napravila estetsku operaciju grudi, mogla bi se naći u problemima kako što se našla Pearl Gonzalez tijekom prošlogodišnjeg nastupa na UFC eventu u New Yorku. Naime, njoj je komisija te savezne države zabranila nastup u borbi protiv Cynthie Calvillo, upravo zbog silikonskih implantata, no na kraju je nakon reakcije UFC ipak došlo do njenog nastupa. Ipak, nakon toga smo saznali da to kod te komisije još uvijek nije dovedeno u red, nego da je UFC-u tek odrađen ustupak, radi toga što je ostao samo dan do vrlo bitne borbe.

Po ovoj istoj temi ne možemo ne sjetiti se Mieshe Tate, koja je dugo vremena tvrdila kako su njene grudi prirodne, da bi tek na kraju karijere priznala kako se i ona podvrgnula operaciji. Što se tiče samih implantata, za sada ne postoje neki dokazi kako oni mogu ikako imati utjecaj u borbi, osim što donose dodatnu težinu vlasnici istih. Ipak, Paige je od svoje prošle borbe članica muha kategorije te više nema teškog skidanja kilograma.

U svakom slučaju, njeni fanovi će u velikom dijelu pozdraviti promjenu, za koju i dalje ne možemo tvrditi da je došla estetskim, a ne prirodnim putem. No, nitko ne može sakrivati da ona postoji. Jedno je sigurno, to da Paige dugo nismo vidjeli zadovoljnijom, unatoč tome što je trenutno u nizu od dva poraza. Povratak u kavez trebao bi uslijediti krajem ljeta, a do tada njen povratak treninzima možete pratiti putem njenog Instagram profila. Profila koji je posljednjih dana sigurno dobio ponešto novih pratitelja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI