Paige VanZant: Ne razmišljam o rekordima već samo o pobjedama!

UFC 15.04.2015 11:40h Autor:

Paige VanZant

UFC on FOX 15 održat će se u noći sa subote na nedjelju 19. travnja, a među borbama koje ćemo vidjeti je i ona u ženskoj slamka kategoriji između Paige VanZant i Felice Herrig.

Paige VanZant je u karijeri ostvarila četiri pobjede te jedan poraza. U prvom nastupu na UFC-ovim događajima svladala je Kailin Curran prekidom u trećoj rundi. S obzirom na to da je riječ o novoj kategoriji par pobjeda u nizu može svaku borkinju približiti borbi za naslov. Paige VanZant je ima 21 godinu i mogla bi postati najmlađa prvakinja u povijesti UFC-a. No, u ovom je trenutku isključivo usredotočena prema meču koji je očekuje.

"To bi u svakom slučaju bila velika stvar i sjajan uspjeh. No, pokušavam ne razmišljati o tome da bih mogla srušiti neke rekorde. Jednostavno želim pobijediti sve svoje suparnice bez obzira radi li se o borbi za naslov ili nekom malom događaju. Jedino što želim su pobjede te da budem što bolja sportašica i borkinja.", izjavila je Paige VanZant.

UFC on FOX 15 možete gledati uživo u noći sa subote na nedjelju 19. travnja, a predvode ga Lyoto Machida i Luke Rockhold.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI