Paige VanZant najavila da napada titulu u idućoj borbi, White odmah odgovorio

UFC 05.11.2017 15:35h Autor:

Paige VanZant

Tijekom održavanja UFC 217 eventa, na Twitteru se pojavila jedna objava vezana uz UFC, no ne i event u Madison Square Gardenu, koja nije mogla promaknuti medijima. Naime, Paige VanZant je najavila kako će njena iduća borba biti za titulu prvakinje muha kategorije.

VanZant ove godine još nije nastupila, a jedinu ugovorenu borbu, onu protiv Jessice Eye na UFC 216, bila je prisiljena otkazati zbog ozljede. Trebala je to biti prva borba UFC-ove muha kategorije, no na kraju njih dvije nisu imale tu čast. Tako je njen posljednji nastup i dalje onaj iz prosinca prošle godine, kada je poražena gušenjem od Michelle Waterson. Zbog svega toga je njena Twitter objava bila iznenađujuća za sve koji imalo razumiju sport.

“Moja iduća borba je protiv pobjednice Ultimate Fightera muha kategorije. Nemojte trepnuti!”

Slijedom okolnosti, budući da će pobjednica ove TUF sezone biti prvak UFC prvakinja muha kategorije, to bi značilo da VanZant u svojoj idućoj borbi napada UFC titulu, što baš i nema smisle, nakon što je poražena u dvije od posljednje tri borbe, i to u nižoj kategoriji. Odakle joj takva informacija, nije poznato. Novinari su tako iskoristili UFC 217 press konferenciju da to napomenu Dani Whiteu.

Predsjednik UFC-a je samo s čuđenjem reagirao i rekao da nema pojma o čemu ona govori. To zapravo ne bi trebalo čuditi, jer ne postoje apsolutno nikakve reference da se VanZant bori za tu titulu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI