Paige VanZant istukla vreću i izvela fantastičan high kick, pa oduševila fanove sexy fotografijom (VIDEO+FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.05.2017 12:22h Autor:

Paige VanZant

Dok čeka svoju iduću borbu, Paige VanZant naporno radi na oba polja svoje MMA karijere. Napornim treninzima brusi ono što treba prezentirati u kavezu, no pored toga vrlo se pažljivo brine i oko svoje slike izvan njega.

Vrlo aktivna na Instagramu, Paige je postavila dva videa s treninga. Na jednom vidimo kombinacije koje je uvježbavala na vreći, dok na drugom vidimo fantastičan kick u usporenom snimku, kojim je skinula limenku Monstera s glave svog trenera i bivšeg UFC borca, Thikija Ghosna. Paige je nedavno napustila Team Alpha Male i trenutno nema definiran kamp, a jedno je vrijeme provela u treningu sa Cyborg Justino.

Ipak, nakon ta dva videa, koji se tiču onoga što namjerava prezentirati u kavezu, Paige je nastavila i s onim što jako dobro radi u posljednje vrijeme, podizanju popularnosti na račun svog izgleda, pa je fanove nagradila i jednom fotografijom. Uostalom, Paige izgleda fantastično, a znamo kako takve stvari danas prodaju sve. No, ono što je bitnije je da je Paige izuzetno talentirana borkinja koja nema namjeru prepustiti stvari slučaju. Svaka njena borba je uzbudljiva i jedna čekamo vidjeti je u idućem nastupu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI