Paige VanZant fanove razveselila fotografijama s vjenčanja (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.10.2018 16:11h Autor:

Austin Vanderford i Paige VanZant

Proteklog vikenda, u bračnu je luku uplovila trenutno najpopularnija aktivna MMA borkinje, Paige VanZant. Svoje je fanove sada razveselila i izborom njoj najdražih fotografija.

Njen odabranik je kolega iz dvorane Austin Vanderford, s kojim je “kliknula” gotovo odmah po dolasku u Portland. Početkom ove godine su se zaručili, da bi 29. rujna jednom drugom rekli sudbonosno da. To su odradili na krasnoj plaži uz manji broj gostiju, no upravo to bilo je ono kako su oni zamislili.

View this post on Instagram

9.29.18 💍 @austinv170mma 📷: @kins777

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant) on

Ipak, nakon vjenčanja nije bilo vremena za predugi odmor, nego su Paige i Austin već nazad u treningu. On je ovog ljeta nastupio u Tuesday Night Contender showu, gdje je upisao pobjedu, ali nije došao do ugovora. Još uvijek je neporažen i nada se kako će uskoro doći poziv UFC-a. Zbog toga je i on cijelo vrijeme u treningu, ukoliko bude potrebno uskočiti u neku borbu kao zamjena.

View this post on Instagram

He is my miracle. 📷: @thomaslakes

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant) on

Paige je tek nedavno riješila probleme sa svojom ozlijeđenog rukom i napokon se može vratiti punom treningu. Što se tiče iduće borbe, spominje se kako će nastupiti u siječnju, na prvom UFC-ovom eventu na ESPN televiziji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI