Paige VanZant američkog marinca gušenjem bacila u nesvijest (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.05.2018 17:45h Autor:

Paige VanZant

UFC je ovog tjedna odradio promotivnu turneju po američkim vojnim bazama, gdje su kao glavne zvijezde poveli Maxa Hollowaya i Paige VanZant. Upravo je VanZant bila zadužena na jednom vojniku pokazati kako izgleda gušenje, a nakon što je ovaj odbio tapkati, dogodilo se to da je pod njenim stiskom završio u nesvijesti.

Čini se kako je ovaj momak malo podcijenio trening i snagu Paige VanZant, budući da je upozoren da treba tapkati kada osjeti da više ne može izdržati pritisak. Ipak, čini se da je njegova muškost ovog puta bila jača i da je imao plan pokazati kako stisak jedne djevojke od 60-ak kilograma ne može rezultirati njegovim gubljenjem svijesti. I žestoko se prevario.

Dok je Max Holloway držao mirkofon pokraj Paige, koja je zatvorila gušenje s leđa, popularni “rear naked choke, vojnici u publici su krenuli s ovacijama. Dobrovoljac, kao što smo rekli, nije tapkao, a niti Paige nije dugo držala. Pustila ga je nakon samo osam sekundi, no i to je bilo dovoljno da ovaj izgubi svijest. Dvorana je tek onda reagirala pravim ovacijama, dok se u cijeloj situaciji najbolje snašao Holloway, koji je odradio sve što je potrebno da se marinac što prije probudi. Paige se za to vrijeme smijala, vjerojatno i sama u nevjerici što je uspjela napraviti.

VanZant se trenutno još uvijek oporavlja od loma ruke koji je doživjela u borbi protiv Jessice-Rose Clark i nema ugovorenu borbu, iako se spominje da bi se mogla u kavez vratiti krajem ljeta. Njen kolega Holloway odmah nakon ovog izleta odlazi u dvoranu i kreće u pripreme za obranu titulu perolake kategorije, koju će održati 7. srpnja na UFC 226 eventu. Protivnik mu je Brian Ortega.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI