Paige VantZant ima novu protivnicu: Rose Namajunas umjesto Joanne Calderwood

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.10.2015 22:24h Autor:

Rose Namajunas

Paige VanZant ima novu protivnicu za event kojeg 10. prosinca predvodi u Las Vegasu. Umjesto Joanne Calderwood, tamo će nastupiti Rose Namajunas, a nije poznato zašto je došlo do ove promjene.

O svemu tome je obavijestio Justin Bucholz, jedan od trenera u Timu Alpha Male, a malo kasnije je isto potvrđeno i na Tritter profilu Dane Whitea. Rose Namajunas je također izrazila zadovoljstvo ovom prilikom, no nigdje nije navedeno zašto je s programa otpala Joanne Calderwood.

Namajunas je nastupila u 20. sezoni Ultimate Fightera, gdje je stigla do finala i borbe za pojas, no tamo je poražena od Carle Esparze. Dugo se čeka njen novi UFC nastup, no kad je došao je to odradila uvjerljivo te slavila protiv Angele Hill. Trenutni skor ove 23-godišnje zaručnice Patta Barrya je 3-2, a o osim Esparze, savladala ju je Tecia Torres.

Ta ista Torres je jedina djevojka koja je slavila protiv Paige VanZant, čini pro skor trenutno iznosi 6-1. U svakom slučaju, ovo bi mogao biti puno zanimljviji ispit za Paige. Umjesto Calderwood, koja je fantastična stand up borkinja, no i podosta jednodimenzionalna, borit će se protiv nevjerojatno raznovrsne i inovativne Namajunas. Sve u svemu, veselimo se ovoj borbi, iako niti prvobitno planirana nije bila loš izbor.

 

 

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI