Paige Van Zaint: Znala sam da ću se boriti s Felice Herrig jer smo zgodne cure u MMA-ju

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.01.2015 19:25h Autor:

Paige Van Zaint

Paige Van Zant je medijski vrlo eksponirana, kako zbog svojih borilačkih sposobnosti, tako i zbog ljepote. UFC je objavio da je će joj, jednako lijepa, sljedeća protivnica biti Felice Herrig.

Paige je u svom debiju pobijedila Kailin Curran te osvojila bonus za izvedbu večeri. Prema Paiginim riječima, znala je da će se kad tad susresti s Felice te je počašćena jer će imati priliku zakoračiti s veterankom kao što je Herrig.

Zašto? Zbog njihova izgleda.

"Oduvijek sam znala da ću se boriti s Herrig jer smo dvije zgodne cure u ovom sportu. Tako da sam spremna na to," rekla je Paige na MMA Houru.

"Felice je MMA veteranka. Čast mi se, na tom levelu, boriti s njom. Bila mi je uzor kad sam tek počinjala svoj uspon u ovom sportu. Bila je osoba koju sam htjela pratiti u stopu. Uzbudljivo je što ću se s njom boriti."

Paige smatra da njen uspon nije bio prebrz i da ne dobiva više pozornosti nego što je zaslužila.

"Ne smeta mi što sam medijski eksponirana. Mnogo ljudi smatra kako sam premlada za ovakve stvari u životu, ali sam oduvijek bila zrelija od svojih vršnjaka. Znala sam da ću kad tad ovo raditi u životu. Drago mi je što to radim upravo sada", rekla je Van Zant.

Paige je izjavila da se morala vratiti u Nevadu zbog liječenja leđa. Nakon uspješno provedene terapije, spremna je na ponovno treniranje u Alpha Maleu u Sacramentu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI