Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Paige otkrila zašto brije glavu "na nulericu", muški fanovi protiv! | Fight Site

Paige otkrila zašto brije glavu "na nulericu", muški fanovi protiv!

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.04.2015 11:03h Autor:

Paige VanZant

Ultra popularna UFC-ova borkinja Paige VanZant je ranije ovog tjedna na svom Twitteru najavila brijanje glave "na nulu". Danas je objasnila zašto to radi – motiv je humanitaran!

"Osjećam se tako blagoslovljeno jer sam dobila tako mnogo prilika u životu. Budim se svako jutro i ne moram raditi od 9 do 5 kao drugi. Odlazim na trening i bavim se onime što volim. I zato želim napraviti nešto za one koji nisu toliko blagoslovljeni", poručila je VanZant.

"Mnogo ljudi se bore protiv raka, a ja to ne moram proživljavati. Ne moram se pitati kada će mi biti zadnji dan života. Osjećam se blagoslovljeno od strane Boga zbog ovih lijepih stvari. I želim to nekako vratiti", dodala je UFC-ovka.

Van Zant priznaje da se muškim fanovima ideja ne sviđa.

"Da, bilo je mnogo negativnih komentara, tako da ću možda i razmisliti da napravim nešto drugo umjesto brijanja. Možda ću donirati novac za ovu sjajnu svrhu", zaključila je lijepa Paige.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI