Page VanZant ispunila obećanje i odrezala kosu u dobrotvorne svrhe

UFC 24.11.2015 12:55h Autor:

Instagram

Page VanZant je ispunila obećanje koje je nedavno dala i u dobrotvorne svrhe je odlučila ošišati kosu. Međutim, rezultat nije toliko drastičan kao kod njene iduće protivnice Rose Namajunas.

VanZant se 10. prosinca bori s Rose Namajunas na UFC Fight Night 80 priredbi i postojala je velika šansa da se borkinje u kavezu suoče bez dlake na glavi. Naime, Namajunas je nedavno na Instagramu objavila sliku svoje obrijane glave. Na taj se potez odlučila jer joj je kosa: "smetala pri treningu".

VanZant je brzo odgovorila svojoj protivnici, također putem Instagrama, snimivši video u kojem također najvaljuje promjenu frizure, ali s drugim ciljem. 21- godišnja UFC-ova zvijezda je odlučila skinuti kosu s glave ako skupi 10 000 dolara za dobrotvornu organizaciju Cancer Train koja se bori protiv raka.

Mlada VanZant je prikupila čak 37 000 dolara i ispunila je svoje obećanje, iako nije obrijala glavu kao Namajunas već ju je samo skratila. Slike nove frizure je objavila na Instagramu uz sljedeću poruku:

"Hvala svima koji su mi pomogli oko Rak Vlaka. Odrezala sam kosu i putujem u Vegas da dam ovom malom dečku naš poklon."

Zatim je objavila i sliku malog UFC ljubitelja koji boluje od raka, a kojeg je posjetila nakon što je stigla u Las Vegas.

 

@cancertrain Thank you everyone who helped Taylor and his family!!! Happy Birthday Taylor.

A photo posted by Paige VanZant (@paigevanzantufc) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI