Pad na ispitu zrelosti! Pogledajte što je Edgar napravio licu Yaira Rodrigueza (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.05.2017 15:40h Autor:

Edgar i Rodriguez

Yair Rodriguez prošao je bitnu školu i zaradio važnu lekciju u svom putu prema svjetskom MMA vrhu. Frankie Edgar odradio mu je pravo “školovanje”, a licu meksičkog borca trebati će neko vrijeme da se vrati u normalu.

Edgar je dvije runde svog mladog protivnika doslovno “zlostavljao” fenomenalnom kombinacijom hrvanja i ground n’ pounda, gdje je kroz deset minuta veliki broj puta pronašao mjesta za svoj udarac na licu Rodrigueza. Sve je to rezultiralo time da doktori jednostavno nisu mogli dozvoliti Yairu nastavak borbe te je borbe prekinuta prije početka treće runde.

Dokaz dominacije najbolje se vidi na licu Yaira Rodrigueza, gdje se vidi i glavni dokaz zašto je borba prekinuta, ogromna oteklina ispod njegovog lijevog oka, koja mu je gotovo u potpunosti pokrila vidno polje, a možemo samo nagađati kakvu bi štetu napravio još pokoji udarac u isto mjesto. Ovaj talentirani mladić je vjerojatno morao proći kroz ovakvu školu, a “The Answer” je još jednom potvrdio kako još neko vrijeme ne namjerava prepustiti svoje mjesto oni koji tek dolaze.

Objavu dijeli Be Brutal, Be Real (@brutal_club)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI