Ozljede Philippoua i Saffiedina, čekaju se novi borci za Fight Night 59 i 60

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.01.2015 16:04h Autor:

Tarec Saffiedine

Nova godina nije dobro počela za čelnike UFC-a. Dogodile su se dvije ozljede, prva je ona Costasa Phillipoua, čiji nastup u Bostonu neće biti moguć, a nakon nje je uslijedila i ona Tareca Saffiedinea, koji je trebao nastupati u glavnoj borbi Fight Nighta 60 u Broomfieldu.

Costas Philippou i Uriah Hall trebali su nastupiti na glavnom programu Fight Night 59 eventa, sredinom ovog mjeseca u Bostonu, no ozljeda ciparskog borca je to onemogućila. Organizacija je u potrazi za novim protivnikom Hallu, za event kojeg predvode Conor McGregor i Dennis Siver.

U još većim problemima se vodstvo UFC-a našlo za Fight Night u Broomfieldu, no ovdje će ipak imati malo više vremena za pravu odluku. Ozljedu je doživio Tarec Saffiedine, koji je u glavnoj borbi tog eventa, 14. veljače, trebao nastupati protiv Matta Browna. Novi protivnik za Browna također se traži.

Ova godina za UFC nije počela kako su se nadalo, a nadamo se da se neće tako nastaviti, jer upravo ozljede su ono s čime MMA organizacije u posljednje vrijeme imaju najviše problema.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI