Ozlijedila se Paige VanZant, otpala iz borbe protiv Jessice Eye na UFC 216

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.09.2017 22:36h Autor:

Paige VanZant

Nije moglo proći bez otkazivanja neke od bitnih borbi idućeg UFC eventa, odnosno UFC 216. Ozlijedila se Paige VanZant te je prisiljena otkazati borbu protiv Jessice Eye, koja je trebala biti službeno prva borba u UFC-ovoj muha kategoriji.

23-godišnja VanZant (7-3, 3-2 UFC) je trebala biti dio glavnog programa, no za svoj debi u muha kategoriji će morati malo pričekati. Ozljeda leđa onemogućuje joj nastup u Las Vegasu te UFC sada ima zadatak pronaći novu protivnicu za Eye te možda odabrati drugu borbu za glavni program, ukoliko taj duel više neće smatrati dovoljno atraktivnim.

Ovo je za talentiranu VanZant trebao biti prvi nastup nakon prosinca prošle godine i poraza od Michelle Waterson. Od tada je promijenila životne navike, koje su i dovele do odlaska u višu kategorije, ali i način treninga te je jedan dio priprema provela na Tajlandu, a ranije je trenirala i kod Cyborg Justino. Bila je vrlo uzbuđena oko toga da pokaže svoj napredak, no za to će sada morati malo pričekati.

Eye je na ovo reagirala jednostavnom izjavom na Twitteru koja je glasila: “Sranje”, ali je onda rekla kako joj je UFC obećao pronaći zamjensku protivnicu, budući da je već doživjela otkazivanje borbe u srpnju. Tada je Aspen Ladd otkazala samo dva dana prije borbe i UFC nije uspio pronaći zamjenu. Ovako je sada ostalo još 12 dana te bi trebali biti u mogućnosti dovesti djevojku spremu za nastup.

UFC 216 održava se 7. listopada, a predvode ga dvije borbe za titulu. Za privremenu u lakoj kategoriji se bore Tony Ferguson i Kevin Lee, dok će Demetrious Johnson i Ray Borg odradili duel za pojas u muha kategoriji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI