Ozlijeđeni Garbrandt pijan hrvao s kolegama, Dillashaw poludio kada je vidio snimku (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.06.2017 18:21h Autor:

Castillo i Garbrandt

Na webu su se pojavile video snimke pijančevanja ekipe iz Teama Alpha Male, gdje je u prvom planu Cody Garbrandt, koji je zbog ozljede leđa otkazao borbu protiv TJ Dillashawa.

Video se zapravo pojavio prije deset dana, no tek danas je postao viralan. Ono što je najviše upala u oko je scena gdje Garbrandt, u podosta alkoholiziranom stanju, hrva s timskim kolegom Dannyem Castillom, čija je konzumacija alkohola također očito vidljiva. Zanimljivo je kako Garbrandt sve to radi za vrijeme dok se bori s ozljedom leđa, koja je uzrok njegovog otkazivanja borba protiv TJ Dillashawa, koja se trebala održati 8. srpnja na UFC 213.

Bivši prvak Dillashaw na to nije najbolje reagirao, odnosno podosta je ljutito primio činjenicu da Garbrandt ne izgleda kao netko tko nije u stanju trenirati i pripremiti se za borbu i obranu titule prvaka.

“Vidio sam ga kako pijan hrva s kolegom, dok prolazi kroz rehabilitaciju leđa. Naišao sam na to tako da me netko tagirao na te snimke i nije mi bilo svejedno kada sam se ujutro probudio i vidio ga kako pijan hrva s Dannyem Castillom. Ludo i nevjerojatno”, komentirao je Dillashaw, koji je trenutno “na ledu”, budući da mu je borba protiv Garbrandta otkazana, a pokušaj dogovaranja borbe s Demetriousom Johnson baš i ne ide prema planu.

Prvak bantam kategorije nije komentirao snimke, kao niti vrijeme kada se to dogodilo te zašto si je tako nešto dozvolio za vrijeme dok se bori s ozljedom koja mu je onemogućila nastup u borbi koji fanovi željno iščekuju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI