Ovo su sve trenutne UFC-ove oktogon djevojke (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.01.2016 17:18h Autor:

Jhenny Andrade, Camilla Oliveira, Luciana Andrade, Kahili Blundell i Carly Baker

UFC je uvijek bio poznat po atraktivnim djevojkama koje su nosile brojeve između rundi, a trenutno ih je čak 13 pod ugovorom s organizacijom. Pogledajte koje su to djevojke.

Oduvijek je UFC na svom rosteru imao po tri ili četiri oktogon, od kojih je također stvorio brand. Nije čudno da i UFC-ovi komentatori svaki put predstave djevojke kad ih kamera pokaže, jer sve je to dio biznisa. A kako dobar izgled uvijek prodaje, često su upravo UFC-ove oktogon djevojke završavale na naslovnicama portala ili časopisa koji se bave borilačkim sportovima.

Kako je UFC rastao i povećavao broj evenata, tako se povećavao i broj djevojaka te ih trenutno na svom rosteru imaju čak 13. Pored one najpoznatije,  Arianny Celeste, koju u UFC-u gledamo već desetu godinu (vjerovali ili ne, Arianny je napunila 30), tu je još 12 djevojaka.

Na onim najvećim eventima, pored Arianny većinom gledamo preostale tri Amerikanke, Britney Palmer, Chrissy Blair i Vanessu Hanson. Brazil također predstavljaju četiri djevojke. Pored Luciane Andrade i njene prezimenjakinje Jhenny, koje su sve češće i izvan Brazila, tu su još Elenita Machado i Camilla Oliveira.

Što se tiče europskih evenata, najpoznatija je Britanka Carly Baker, a njoj se najčešće pridruže australski model i supruga Rossa Pearsona, Kristie J. Pearson te Južnoafrikanka Kahili Blundell (njih tri će vjerojatno raditi i u Zagrebu). Osim njih, latinoamerički Ultimate Fighter je promovirao Jamillette Gaxiolu, a dolazak na Filipine predstavio je glavni azijsku djevojku, Red Dela Cruz. Ispod teksta se upoznajte sa svih 13 prekrasnih djevojaka.

A photo posted by Arianny Celeste UFC® (@ariannyceleste) on

A photo posted by Chrissy Blair (@chrissy_blair) on

A photo posted by Jhenny Andrade UFC 🇧🇷 (@jhennyandradeufc) on

A photo posted by Carly (@carlybaker55) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI