Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ovo smo već čuli od Overeema: Potrgat ću Lesnara dio po dio! | Fight Site

Ovo smo već čuli od Overeema: Potrgat ću Lesnara dio po dio!

UFC 26.11.2011 11:22h Autor:

UFC 142: Lesnar vs. Overeem

Alistair Overeem se stoički trudi nabrijati atmosferu oko meča protiv Brocka Lesnara na UFC 141. Već je nekoliko puta ponovio da će prebiti, razbiti, rastrgati, nokautirati (ili slično)…svog protivnika.

Ništa drugačije nije bilo niti u intervjuu za Yahoo sports koji je dao ovih ana.

“Mislim da sam zaslužio šansu da osvojim titulu UFC prvaka tako što sam pobijedio u svakoj borbi izvan te promocije. No, sada sam tu da bih dokazao da sam bez sumnje najbolji MMA teškaš na planetu. To se ne postiže sjedenjem niti bildanjem u dvorani, to se postiže mečevima protiv najjačih protivnika u najjačim promocijama”, izjavio je The Reem i dodao:

“Meč protiv Lesnara je velika stvar i jedva sam dočekao da ga prihvatim.”

Nizozemac je uvjeren u svoju pobjedu, no kaže kako ne potcjenjuje bivšeg kečera.

“On je osvojio UFC pojas u meču protiv Randyja Couturea i to u svom tek četvrtom MMA dvoboju. Obranio ga je protiv Franka Mira i Shanea Carwina. To je impresivno. Također me impresionira njegov borilački dug. Dva puta se vraćao nakon teške bolesti i uvijek je prihvaćao mečeve protiv najjačih protivnika. Očito je kako ima mnogo samopouzdanja. No, ja imam još više samopouzdanja. Nokautirat ću ga. Rastrgat ću Lesnara dio po dio”, zaključuje Overeem.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI