Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ovo postaje strašno, ozljeđuju se čak i zamjenski borci! | Fight Site

Ovo postaje strašno, ozljeđuju se čak i zamjenski borci!

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.07.2012 07:55h Autor:

Siyar Bahadurzada

 UFC 149 koji se održava 21. srpnja u Kanadi doživio je rano jutros po našem vremenu još jednu promjenu nakon što se ozlijedio Siyar Bahadurzada, ali je ipak brzo zamijenjen s Mattom Riddleom.

Dana White i dalje ne može mirovati kada su u pitanju ozljede boraca te i dalje mora strepiti tko će mu se idući javiti da se ozlijedio i da neće moći nastupiti na ugovorenom meču.

Najnoviji slučaj ozljede borca na kojeg su računali je Afganistanac Siyar Bahadurzada koji se trebao boriti u Calgaryju u Kanadi protiv Chrisa Clementsa 21. srpnja na UFC-u 149.

No, čini se da su se počeli sada ozlijeđivati i zamjenski borci, ali u UFC-u kao da su bili spremni na to te su u ekspresnom roku našli novog protivnika. No, da bismo vasm lakše predočili tijek događaja, evo kako su tekle izmjene.

Prvi plan: Thiago Alves VS Yoshihiro Akiyama

Drugi plan: Thiago Alves VS Siyar Bahadurzada

Treći plan: Siyar Bahadurzada VS Chris Clements

Četvrti plan: Chris Clements VS Matt Riddle

Na kraju tako iz prvotno planiranog meča neće nastupiti nijedan borac, baš kao ni iz drugog planiranog meča iz kojeg je sad otpao čak i rezervni Bahadurzada. Kao što su komentirali iz UFC-a: “Bože dragi…”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI