“Ovo je zadnja šansa za Wanderleija Silvu!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.09.2011 12:33h Autor:

Wanderlei Silva (Photo by Combatlifestyle.com)

Nakon što je Wanderlei Silva bio nokautiran od strane Chrisa Lebena, predsjednik UFC-a, Dana White, je najavio “onaj poseban razgovor” u kojem će uvjeriti “Ubojicu sa sjekirom” da je njegovo vrijeme prošlo. Ipak, Wand se nije želio oprostiti od tako veličanstvene karijere nokautom i rekao je kako još uvijek nije njegovo vrijeme za vješanje rukavica o klin.

Potvrdu da ćemo Silvu i dalje gledati i UFC-u, dobili smo jučer kada je uskočio kao zamjena za ozlijeđenog Vitora Belforta. White je danas prokomentirao novu šansu koju je pružio bivšem Prideovom prvaku.

“To je jedna od onih stvari. Postoji ona fina razlika između onoga kada kažeš nekome da je vrijeme za kraj i trenutka kada je on spreman to učiniti. Dat ćemo mu još borbu protiv Leja i onda ćemo vidjeti kako dalje. Sigurno ćete sada spomenuti što sam rekao nakon njegove posljednje borbe, no bio je jako potresen i želi još jednu priliku.

Želi se boriti. On je borac koji se već dugo natječe i ja ga poštujem. Zdrav je i zato ćemo mu dati ovu šansu”, izjavio je White za MMAJunkie.

Predsjednik UFC-a priznaje kako je posebno slab na Pride šampiona.

“Znao sam točno kako se osjećao u ovoj zadnjoj borbi. Problem je što ga ja jako volim. Od kada je došao u UFC je jako drag. Jednostavno ne možete poželjeti simpatičnijeg borca koji uvijek da sve od sebe. Već sam milijun puta ovo ponovio. Ne želim zaraditi niti jedan dolar na borcima kao Wandelei. Da to nije tako, onda bi se Chuck Lideell još uvijek borio”, zaključuje White.

Prema ovim je riječima jasno da je ispred Silve odlučujući dvoboj za ostanak u UFC-u. Ukoliko izgubi i od Leja, bit će to njegov zadnji dvoboj u američkoj promociji…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI