Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ovo je već tragikomedija, Joe Ellenberger ostao i bez petog protivnika | Fight Site

Ovo je već tragikomedija, Joe Ellenberger ostao i bez petog protivnika

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.06.2014 15:11h Autor:

Joe Ellenberger

Nakon što je prije par dana saznao ime svog petog namijenjenog protivnika za debi u UFC-u, Joe Ellenberger ostao je i bez njega. U ovoj situaciji, koja već liči na tragikomediju, UFC mu je dao ime šestog, a to je James Moontasri.

Situacija sa Joe Ellengergerom sve više izgleda kao da se netko poigrava s ovim momkom. Nakon što je, za svoj prvi planirani nastup, ostao bez dva protivnika, a nakon toga i termina, sada je ostao i bez trećeg namijenjenog protivnika za UFC Fight Night 44, 28. lipnja. Bryan Barberena je posljednji borac koji je odustao, a ime novog protivnika je James Moonstasri.

Moontasri je jedan relativno nepoznat borac, skora 7-1, koji je do sad nastupao u organizaciji RFA, iz koje UFC često dovodi borbe u slučajevima kao što je ovaj, kad je potrebno prihvatiti borbu, a da je do nje ostalo izuzetno malo vremena.

Bratu blizancu Jakea Ellenbergera ostaje se samo nadati da će ovaj protivnik biti onaj finalni, a možemo samo misliti kako je njemu, i kako su izgledale pripreme tijekom kojih se izmijenilo dva datuma i šest imena potvrđenih protivnika.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI