Ovo je tjedan Stipe Miočića! Pogledajte UFC on FOX 13 "Road to Octagon" dokumentarni film (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.12.2014 14:39h Autor:

Stipe Miočić

Došlo smo i do tjedna u kojem će se dogoditi dva UFC-a eventa, no jedan od njih je onaj koji hrvatski fanovi s nestrpljenjem čekaju. Stipe Miočić i Junior Dos Santos napokon će uči u kavez, a prije njih će također nastupiti plejada sjajnih boraca. UFC je pripremio fantastičan "Road to the Octagon" dokumentarac u trajanju od 43 minute, a u glavnim ulogama su Miočić, Dos Santos, Nate Diaz, Dos Anjos, Overeem i Struve.

Road to the Octagon serije je dokumentarnih filmova FOX Sportsa, kojima ta TV kuća i UFC najavljuju evente iz serije "UFC on FOX", a vrlo je sličnog koncepta kao i "Countdown", koji se snima u najavi PPV evenata. Ovaj put je na red došao UFC on FOX 13, koji je na rasporedu u subotu, a glavne zvijezde su Stipe Miočić i Junior Dos Santos.

Ova dva teškaša iz samog vrha UFC-a su progovorila o svojoj motivaciji, nekim privatnim stvarima te o onome što im prolazi kroz glavu dok čekaju ovako važan meč. Posebno se to odnosi na Miočića, koji je svjestan da mu je ovo prilika života, mogućnost iskoraka prema samom vrhu, no i da je protivnik klasa s kakvom se do sada nije sreo.

Također, kamere su posjetile i Nate Diaza te Rafaela Dos Anjosa. Mlađi brat Diaz se vraća nakon više od godinu dana, a ovaj borac britkog jezika i nevjerojatne iskrenosti nije tajio što očekuje. Kao ni njegov protivnik, koji je uvjeren kako bi on trebao biti prvi izazivač, a to ovom borbom namjerava potvrditi.

Alistair Overeem i Stefan Struve također imaju isti cilj, no i različitu motivaciju te plan kako doći do njega. Struve želim dokazati da se još uvijek može boriti i da je još uvijek jedan od najboljih boraca svijeta. Overeem, s druge strane, želi pobjedu nokautom u prvih 30 sekundi i uvjeren je kako može doći do nje. Takvo razmišljanje je jasno, jer jedino takvom pobjedom može instantno poništiti veliki dio efekta koje su napravile dosadašnje UFC predstave.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI