Ovo je pravi razlog zašto je Holloway otkazao borbu s Aldom (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.12.2016 12:28h Autor:

Max Holloway

Čini se Max Holloway nije otkazao borbu s Joseom Aldom zbog odlaska u Disney World. Privremeni prvak perolake kategorije pretrpio je ozljedu tokom borbe za privremeni pojas s Anthonyjem Pettisom i objavio je fotografiju kao dokaz.

Aldo je rekao da je Holloway unaprijed znao da će se u slučaju pobjede boriti s Aldom za ujedinjenje tiula 11. veljače na UFC-u 208 u Brooklynu. Uz to tvrdi da je Holloway nakon pobjede počeo davati izgovore da bi na kraju borbu otkazao.

“Ne znam koji vrag on priča. Prije borbe (s Pettisom) nisam ništa znao. Nakon borbe su mi u kavezu rekli da se borimo 11. veljače. To je deset tjedana. Mislio sam uzeti dva tjedna za odmor tako da bi mi ostalo još osam za pripreme. Bio sam nabrijan pa sam pomislio, to je malo vremena, ali uredu, mogu to izvesti”, rekao je Holloway za FoxSports.

“No drugi dan sam se probudio i gležanj mi je bio nateknut poput slonove noge. Odmah sam javio UFC-u i ne znam zašto nisu to objavili, otišao sam doktoru i rečeno mi je da nemogu trenirati četiri do šest tjedana. Ništa, ne mogu bacati kickove, ništa s gležnjem, nikakav kontakt. Riječ je o staroj ozljedi koju sam obnovio.”

“On sada brblja i provocira, ali da nisam ozlijeđen, borio bih se s njim iste sekunde.”

MAx Holloway

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI