Ovo je nešto novo: Bobby Green izazvao čak osam UFC-ovaca na meč!

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.09.2014 09:20h Autor:

Bobby Green

Prozivanja među borcima vrlo su česta praksa, pogotovo u UFC-u gdje su i ulozi znatno viši nego u nekim drugim manjim MMA organizacijama.

Dana White nerijetko zna i izaći u susret borcima te dogovoriti mečeve koji borce žele, no Bobby Green mu nije baš olakšao situaciju svojim najnovijim prozivanjem, a može se gledati i s druge strane. Praktički koga god mu UFC dao bit će zadovoljan, jer Green je putem Twittera izazvao čak osmoricu boraca!

Naravno, jedna poruka na Twitteru bila je premala da bi sve njih izazvao, ali mi ćemo je sumirati: Ross Pearson, Norman Parke, Myles Jury, Abel Trujillo, Joe Lauzon, Jorge Masvidal, Danny Castillo i Jim Miller.

No, tu listi nije kraj, Green je dodao da se na toj listi mogu smatrati i borci s kojima se trebao ikad tijekom svoje karijere boriti, ali su oni iz određenog razloga otkazali meč.

Green je na UFC-u 178 trebao odraditi meč protiv Eddieja Alvareza nakon što je stigao u UFC i Bellatora, ali na kraju je on dobio meč na istom eventu protiv Donalda Cerronea.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI