Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ovo je bila borba! Pogledajte prošlogodišnji revanš Shoguna i Hendersona (VIDEO) | Fight Site

Ovo je bila borba! Pogledajte prošlogodišnji revanš Shoguna i Hendersona (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.06.2015 19:04h Autor:

Mauricio Rua i Dan Henderson

U ožujku 2014. godine održana je fantastična borba Mauricia Rue i Dana Hendersona, odnosno revanš najbolje borbe 2011. godine.

Spektakularna borba Dana Hendersona i Mauricia Rue, koja je održana krajem 2011. godine, jednostavno je prisilila vodstvo UFC-a da kad-tad održi revanš. Henderson je u tom prvom susretu slavio, a vodstvo organizacije je osjetilo priliku za tu borbu u trenutku kad je Hendo imao tri poraza u nizu, a Shogun popravio dojam loših rezultata, nakon nokaut pobjede protiv Jamesa Te Hune.

I ova je borba, kao i ona prva, bila prati rat. No, ovog puta je Shogun krenuo pametnije, nije dozvolio da Hendo dolazi do prilika za rušenja i kontrolu na podu te se može reći kako je vjerojatno dobio prve dvije runde, a krajem prve je borba bila vrlo blizu završetka i Shogunove pobjede. No, onda… Ma, jednostavno ćemo reći: H-Bomb!

Ovo je zapravo Hendersonu jedina pobjeda u posljednjih šest borbi te bi, ukoliko ne savlada TIma Boetscha u subotu, mogao uslijediti kraj njegove velike karijere.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI