Čovjek s najviše pobjeda u UFC-u završio karijeru!

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.01.2013 08:48h Autor:

Matt Hughes

UFC-ov velikan Matt Hughes odlučio je završiti aktivnu borilačku karijeru, rukavice će objesiti o klin, no u borilačkom svijetu itekako ostaje aktivan, samo ovog puta će mu biti potrebna kravata i odijelo.

Član UFC-ove Kuće slavnih i višegodišnji prvak u velter kategoriji odlučio je reći zbogom oktogonu u svojoj 39. godini života, a iza sebe je ostavio itekako velike rezultate. Osim što je velik broj puta branio titulu UFC-ovog prvaka, on zauzima i drugu poziciju na vječnoj ljestvici boraca s najviše nastupa u najboljoj svjetskoj MMA organizaciji.

U UFC-u je odradio čak 25 mečeva, a ispred njega je samo Tito Ortiz s 27 nastupa. No, Hughes se zato može pohvaliti da ima najviše pobjeda u oktogonu, njih čak 18.

U svojoj je karijeri odradio ukupno 54 MMA borbe te je ubilježio 45 pobjeda i devet poraza. Zadnji put nastupio je u rujnu 2012. godine kada je poražen u okršaju protiv Josha Koschecka, a da je vrijeme za mirovinu potvrđuje i podatak da je posljednji put slavio u ljeto 2010. godine.

No, novi posao već je pronašao. Bit će angažiran kao potpredsjednik u Zuffi po pitanju razvoja sportaša i regulacije sa zakonima pojedinih država.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI