Overeemu istekla suspenzija!

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.12.2012 08:58h Autor:

Alistair Overeem

Početkom travnja 2012. godine MMA svijet ostao je u šoku nakon što je Atletska komisija Nevade otkrila da je Alistair Overeem pao na doping testu. Nisu fanovi čak toliko bili iznenađeni samim padom, koliko strašnim omjerom povišene razine testosterona u njegovom organizmu.

Zbog toga je suspendiran na devet mjeseci, a to razdoblje napokon je isteklo i jedan od najboljih teškaških MMA boraca na svijetu ponovno može zatražiti svoju licencu za nastup. Taj zahtjev već je i podnio te bi u prvim danima siječnja trebao izaći pred komisiju.

Izvršni direktor Atletske komisije, Keith Kizer, otkrio je da oni imaju svoju sjednicu 8. siječnja 2013. godine i tada će još jednom saslušati Overeema. Tom prilikom će imati opciju da mu ponovno uskrate licencu iz određenih razloga, izdaju je bezuvjetno ili izdaju je uz određene uvjete.

Vjeruje se da će licencu dobiti, jer već su i ranije dali dozvolu UFC-u da ga promovira za nastup na jednoj od idućih priredbi, no tek treba vidjeti hoće li je dobiti uvjetno ili bezuvjetno.

UFC mu je već ugovorio nastup početkom veljače 2013. godine u Las Vegasu protiv Antonia "Bigfoot" Silve.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI