Overeem: Vraćam se za devet mjeseci i svejedno uzimam pojas! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.05.2012 06:44h Autor:

Alistair Overeem

Bivši izazivač za titulu prvaka UFC-a u teškoj kategoriji, Alistair Overeem, progovorio je u svojem dokumentarcu i otkrio mišljenje o Atletskoj komisiji, kao i o namjeri da se što prije vrati u kavez.

Alistair Overeem jučer je objavio najnoviji nastavak svog dokumentarca Reem u kojem se mogu pratiti događaji oko konferencije nakon koje je i testiran, ali možete vidjeti i što se sve događalo nakon toga i vodilo ka suspenziji u trajanju od devet mjeseci zbog dopinga.

“Imam iznimno poštovanje prema Atletskoj komisiji i poštujem njihovu odluku. Pokazali su se gospodom i damama i imali su mnogo razumijevanja za cijelu situaciju. Neće me biti devet mjeseci, ali smatram se pametnim čovjekom. Ovo će me učiniti još jačim, nastavit ću trenirati i vratit ću se za devet mjeseci. Svejedno ću uzeti taj pojas”, najavio je Overeem.

Overeem se i dalje drži svoje priče da je u cijeloj ovoj situaciji zapravo ispao žrtva nekompetentnog doktora koji ga nije obavijesti kakve mu je lijekove točno propisao da uzima, no Atletska komisija mu u to ipak nije povjerovala te mu je onemogućila da se ove subote bori protiv Juniora dos Santosa u Las Vegasu.

Dokumentarac u trajanju od 35 minuta možete pogledati na adresi http://thereem.com/docu/31/24/Ep-11-Good-Bad-and-The-Ugly.html.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI