Overeem: Velasquez će uzeti pojas Dos Santosu! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.10.2012 07:39h Autor:

Alistair Overeem

Alistair Overeem nagovijestio je da se sprema nešto ogromno u njegovoj karijeri, ali odlučio je ipak biti nešto tajanstveniji, pa je zasad informaciju o čemu se točno radi zadržao za sebe.

Nizozemski borac uskoro će ponovno moći dobiti svoju licencu za nastup, polako se bliži kraj njegove suspenzije zbog dopinga koju je dobio prije nego što je uspio odraditi meč za titulu prvaka s Juniorom dos Santosom krajem prve polovice ove godine. Takva prilika će ga prema svemu sudeći svejedno čekati, no očekuje nas još nešto veliko u njegovoj karijeri.

"Bilo je vrlo uzbudljivo gledati onaj Belfortov pokušaj poluge na ruci Jona Jonesa, šteta što nije uspjelo. To je dokaz da se ne smije nikoga podcijeniti. Vitor i ja smo trenirali skupa, on je vrlo težak protivnik. Možda ga je samo par centimetara djelilo od pobjede", rekao je o nedavnom meču Jonesa i Belforta.

Mnogo se u posljednje vrijeme priča i o mogućnost da Jones napusti polutešku i karijeru nastavi u teškoj kategoriji. "Radujem se tome, on definitivno ima predispozicije za nastup u teškoj kategoriji, a to će se i dogoditi. Samo je pitanje vremena i volio bih se s njime boriti."

"Volim Caina, pa neću previše komentirati neke njegove riječi, je čelnici UFC-a određuju tko se s kime bori. Vjerujem da bi čak mogao uzeti pojas Dos Santosu, očekujem da će pobijediti, pa ću se ja morati boriti s njime", rekao je Overeem, koji je najavio i neke prilično velike stvari u svojoj karijeri uskoro, ali o detaljima ipak nije htio.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI