Overeem u glavi već razbio Lesnara: Veselim se borbi protiv Dos Santosa, odgovara mi!

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.12.2011 08:55h Autor:

Alistair Overeem i Brock Lesnar

Zadovoljan jer je uspješno prošao doping test, Alistair Overeem je jučer još jednom najavio dvoboj protiv Brocka Lesnara koji nam slijedi točno za deset dana. No, The Reem ne razmišlja samo o bivšem prvaku, Nizozemac je oko bacio i na onog sadašnjeg – Juniora dos Santosa.

“Kada je u pitanju stil, onda mi Dos Santos idealno odgovara. Udarač protiv udarača. S mojim iskustvom, vjerujem da bi pobijedio u tom meču”, izjavio je Overeem i dodao:

“Moram priznati da ima jako opasne ruke. U oba udarca ima mnogo snage, mudar je i brz. Veselim se boriti protiv njega nakon što pobijedim Brocka.”

Donedavni šampion Dreama i Strikeforcea svoj optimizam temelji na svojoj raznovrsnosti.

“Imam sve, kompletan sam. Dobro hrvam, znam BJJ i odličan sam udarač. No, na udaranje sam se posebno fokusirao zbog K-1 i zbog toga je taj segment kvalitetniji i izraženiji. Zapravo, uvijek radije nokautiram nego prisiljavam na predaju”, objašnjava The Reem i dodaje:

“Pripremam se na pet rundu, no gledajući i sebe, i Brocka, obojica smo agresivni i ne vjerujem da će borba otići preko druge runde. To je maksimum. Mi nismo borci koji posustajemo, mi smo borci koji žele završiti borbu. Vidjet ćete to 31. prosinca.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI