Overeem tuži Golden Glory: Uzimali su mu i do 50 posto zarade!

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.11.2011 08:51h Autor:

Alistair Overeem

Alistair Overeem je odlučio podići tužbu protiv svog donedavnog menadžmenta s kojim je proveo više od deset godina. Nakon što se razišao s Golden Gloryjem i Basom Boonom, Overeem je medijima otkrio kako više nije bilo povjerenje između dvije strane i da je saznao neke detalje koji su od njega držani u tajnosti.

Prema tužbi koju je podnio u Los Angelesu, čini se kako je The Reem pristao na ugovor s GG-om prema kojem svojim menadžerima mora dati čak 35 posto primanja u zamjenu za njihov usluge. Brojka je tim nevjerojatnija, ako se zna da se Overeem obvezao odreći se ovog postotka zarade prije odbijanja poreza koji u SAD-u iznose i do 40 posto. Prevedeno, Golden Glory je od njegovog ugovora s UFC-om trebao zarađivati više nego on sam.

Overeem u tužbi nadalje tvrdi kako mu Golden Glory nije isplatio bonus od 151 tisuću dolara koji je dobio za potpis ugovora s UFC-om i zbog toga želi da se njegov dosadašnji ugovor s nizozemskom menadžerskom kućom razvrgne što prije. Što na ovo ima reći Bas Boon i čelnici Golden Gloryja, za sada nije poznato…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI