Overeem svoje menadžere usporedio sa spremačicom: I ona mi je pomagala 11 godina!

UFC 16.11.2011 13:10h Autor:

Alistair Overeem

Uvijek postoje dvije strane priče. Nedavno smo čuli onu Alistaira Overeem koji se razišao sa svojim dugogodišnjim menadžmentom Golden Gloryjem.

Prema njemu, Bas Boon mu je uzimao 35% zarade, a postojale su i razne druge klauzule u ugovoru za koje on nije niti znao, a išle su direktno u koristi GG-u. Kako bi ispravio nepravdu i “izravnao račune” Overeem je pokrenuo tužbu protiv svojih dosadašnjih menadžera i epilog ovog “borac-menadžer” sukoba, gledat ćemo iz sudskih dvorana Los Angelesa.

No, jučer je u jednom zaista opširnom i detaljnom intervjuu, drugu stranu medalje ispričao legendarni Bas Rutten. Pošto je usko povezan s obje zaraćene strane, ovaj nekoć slavni borac, a danas MMA komentator, zasigurno je osoba koja bi mogla znati što se zapravo događa. Rutten je, iznenađujuće ili ne, potpuno stao na stranu Golden Gloryja, a Overeema je indirektno nazvao lašcem, škrcem, a doveo je u pitanje njegove moralne i ljudske osobine.

S obzirom da je Ruttenov intervju zaista dugačak i prevođenje ove “kobasice” trajalo bi previše, otkrivamo vam samo najzanimljivije pojedinost.

Overeem je, prema Ruttenovim riječima, postao pohlepan i želio je izmijeniti dosadašnje ugovore sa svojim trenerima i menadžerima po principu: Ja sada zarađujem puno novaca, postoci više ne mogu ostati isti. Rutten je kao primjer naveo poznatog stand up trenera Cora Hemmersa, kojeg je Overeem do sada plaćao 10 posto zarade. Prema njegovom novom planu i izračunu, Hemmers je trebao pristati na manje od 1 posto.

“Svi su razočarani Alistairom. Ako ne vjerujete, odite u dvoranu Cora Hemmersa i pogledate Overeemove postere na zidovima i vidite što su dojučerašnji njegovi suborci napravili od njih”, objašnjava Rutten i navodi još jedan bizaran primjer.

Overeem je na navodnu opasku svog glavnog trenera Martijna de Jonga  da su mu svi ti ljudi kroz 12 godina karijere pomogli kako bi došao tamo gdje je sada, odgovorio:

“Onda bi morao misliti i na svoju spremačicu koja mi čisti kuću već 11 godina.”

“I ja i Alistair znamo da je ovo sve 100 posto istina. Ranio je moje prijatelje emotivno, a povrh svega o njima priča ružne riječi. Cor Hemmers je dva puta hospitaliziran od kada je sve ovo krenulo zbog problema sa srcem”, zaključuje Rutten.

Čitavu Ruttenovu ispovijed pročitajte na ovom LINK-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI