Overeem sumnja u Miočića: “Stipe uživa u životu, ali neće kad mu uzmem pojas”

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.09.2016 18:31h Autor:

Alistair Overeem

Pred Stipom Miočićem je još samo tjedan dana do prve obrane pojasa prvaka UFC-ove teške kategorije. U svom Clevelandu će se boriti protiv legendardnog Alistaira Overeema koji je već bio prvak u čak tri velike borilačke organizacije.

Nizozemac je uvjeren da će borbu dočekati u boljoj formi od Miočića, kojem su, vjeruje Overeem, sva medijska i promotivna pojavljivanja poremetila pripreme i koncentraciju.

“Najveći je izazov zadržati fokus u takvoj situaciji kada postanete prvak. Trebate nastaviti raditi naporno, jer ako ste previše koncentrirani na automobile i novac, to vas može poremetiti”.

“Sve je u tome može li ostati koncentriran na borbu ako se pojavljuje na partijima uz bazene, a Stipu smo viđali na nekoliko njih, ne samo jednoj”, rekao je Overeem i dodao: “On uživa u životu, i to nije loše. Ali treba znati da netko dolazi i netko će mu uzeti pojas, i onda više neće uživati”.

Overeem se također pojavio na jednoj od zabava u Las Vegasu na kojoj je bio i Miočić, ali odmah odgovara: “Bio sam, u Vegasu, ali ja sam otišao u krevet”.

Overeem je uvjeren da će Stipe biti sedmi UFC-ov prvak na njegovom impresivnom popisu pobjeda.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI