Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Overeem sretan: Napokon! Dajte meni i fanovima ono što želimo! | Fight Site

Overeem sretan: Napokon! Dajte meni i fanovima ono što želimo!

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.08.2012 07:36h Autor:

Alistair Overeem

 

 Alistair Overeem bio je vrlo sretan nakon što je tijekom posljednjih par dana saznao za razmišljanja Juniora dos Santosa koji bi vrlo rado preskočio meč protiv Caina Velasqueza i odmah se borio s njime.

Nizozemska MMA superzvijezda, Alistair Overeem, proteklih tjedana bavi se velikom medijskom kampanjom u kojoj ima dva iznimno bitna cilja – dobiti što prije svoju licencu natrag i dobiti što prije meč protiv Juniora dos Santosa.

Dana White je prije sad već dosta vremena najavio da će Cain Velasquez biti idući izazivač Juniora dos Santosa, no kako vrijeme odmiče, sve je izglednije da će čekati povratak suspendiranog Overeema. Tijekom proteklog vikenda otkriveno je čak i da protiv takvog raspleta nema ništa ni sam prvak UFC-a u teškoj diviziji.

Predsjednik UFC-a otkrio je da mu se Junior povjerio kako bi vrlo radio preskočio neslužbeno najavljeni meč protiv Caina, a to je najava koja je iznimno obradovala Alistaira.

“Sretan sam što mogu pročitati JDS-ovu izjavu da se želi boriti protiv mene umjesto protiv Caina. Odlično! Dajte napokon i meni i fanovima ono što želimo!, napisao je Reem na svom Twitter profilu.

Prema određenim nagađanjima, to je meč koji bi možda mogao biti održan u samoj završnici 2012. godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI