Overeem skinuo kilažu uoči borbe s Mirom

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.01.2014 10:16h Autor:

Alistair Overeem

Približava se UFC 169 na kojem ćemo vidjeti i borbu između Alistaira Overeem i Franka Mira. Nakon dva poraza u nizu Overeem je subotnju borbu shvatio više nego ozbiljno.

U porazima protiv Travisa Browna i Antonia Silve nije izgledao nimalo dobro. Zato je pripreme za borbu protiv Mira podigao na višu razinu. Pobjeda je ono što ga zanima, a radi toga je i poradio na tjelesnoj pripremi te je  skinuo kilažu.

"Izgubio sam par kila. Želim poboljšati svoju kondiciju i zbog toga sam morao izgubiti par kila. Zapravo, to je povezano jedno s drugim. Kad radite na podizanju kondicije gubite na kilaži. Moram biti bolje pripremljen.", rekao je Overeem.

Od 2006. nije mu se dogodilo da spoji poraze. Upravo zbog te činjenice pobjeda protiv Mira je jedino što ga zanima. Nedavno je i predsjednik UFC-a Dana White izjavio da bi ga novi poraz mogao izbaciti iz UFC-a. Tim više pritisak uoči meča je veći. Sve je to bilo dodatni motiv za Overeema.

"Nikad nije ugodno gubiti. To vas tjera da radite na sebi. Nakon poraza morate raditi još više. Upravo sam se tako ponaša uoči ove borbe. Sparinzi su bili odlični, treneri su me izvrsno pripremili. Potpuno sam spreman za borbu."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI