Overeem: Samo sam privremeno kod Mikea, ja sam i dalje Blackzilian!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.04.2013 17:25h Autor:

Alistair Overeem

Jedna od vijesti koja je ovog tjedna izazvala ponajviše reakcija u borilačkom svijetu definitivno je ona o Alistairu Overeemu i njegovom dolasku u Mike's Gym u Nizozemskoj.

Ogroman broj fanova oduševljen je činjenicom da u istoj dvorani trenutno treniraju fantastični borci kao što su Badr Hari, Gokhan Saki, Ismael Londt, Melvin Manhoef, a od prije par dana i najkontroverzniji borac današnjice Alistair Overeem.

UFC-ova zvijezda napustila je toplu Floridu, Alistair je odlučio određeno vrijeme provesti u Nizozemskoj i tijekom tog razdoblja trenirati u Mike's Gymu, a to su mnogi odmah protumačili kao njegovo napuštanje Blackziliansa te se čak pojavila informacija da će se upravo kod Michaela Passeniera pripremati i za svoju iduću borbu, koja uostalom trenutno nije ni dogovorena.

No, radi se ipak o dezinformacijama i pukim nagađanjima kojima je Alistair odlučio stati na kraju putem svog Twitter profila. "Samo da kažem kako bi se razjasnila situacija, ja sam i dalje član Blackziliansa. U Nizozemskoj sam kako bih vidio svoju kćer i tijekom tog razdoblja ću privremeno trenirati u Mike's Gymu. Vraćam se u Miami za nekoliko tjedana", napisao je Overeem.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI