Overeem: Rothwell me iznenadio sa slomljenom rukom

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.09.2014 21:13h Autor:

Overeem VS Rothwell

Alistair Overeem još jednom nije opravdao prilično visoka očekivanja svojih brojnih fanova diljem svijeta nakon što je poražen tehničkim nokautom već u prvoj rundi meča protiv Bena Rothwella.

Nizozemski borac nakon pada na doping testu prije borbe koju je trebao odraditi protiv Juniora dos Santosa prema svemu sudeći više nije isti borac, ubilježio je tek jednu pobjedu, a krizi se baš i ne nazire kraj.

Što se dogodilo na UFC Fight Nightu 50 Alistair je pokušao pojasniti u svojoj izjavi u kojoj otkrio što je bio ključni trenutak.

"Ja sam bio u odličnoj formi jer sam odradio vrhunske pripreme i zahvaljujem se svima koji su mi pomogli. Napravio sam grešku kad sam čuo da je Rothwellu slomljena ruka nakon jednog kicka i nisam očekivao da će mi kontrirati upravo tom slomljenom rukom. On je zapravo potvrdio da je jako čvrst i snažan borac", rekao je Overeem.

"Danas je novi dan, stižu nove šanse, a nije sve u životu uvijek onako kako zamislimo. Ja sam imao nekoliko padova u životu, ali i mnogo sjajnih trenutaka, pa se neću žaliti, već se okrećem prema novim izazovima", dodao je.

Pozivamo vas ovom prilikom i još jednom da se uključite u najnoviju anketu Fight Sitea…

[anketa=168]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI