Overeem: Razotkrio bih sve Werdumove slabosti!

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.06.2015 09:54h Autor:

Alistair Overeem

Fabricio Werdum prošlog je vikenda postao apsolutni vladar UFC-ove teške kategoriji nakon što je bio bolji od Caina Velasqueza te je tako nastavio sjajan niz koji traje još od 2011.

Posljednji koji je bio bolji od UFC-ovog aktulanog prvak je Alistair Overeem. Borba je održana pod okriljem Strikeforcea, a Overeem je slavio jednoglasnom odlukom sudaca te je ovih dana progovorio o napretku koji je postigao Werdum.

"Svaka čast Werdumu. Napravio je veliki pomak kao MMA borac, prilično je napredovao. Uvijek je bio nezgodan i uvijek je bio uporan sa svojim BJJ vještinama. No, sad je istinski stand-up ratnik i kompletan je borac. Pokazao je odlične vještine. Teška kategorije je sada širom otvorena. Borio sam se s Werdumom i imao sam odličnu izvedbu, ali mislim da Cain nije bio na pravoj razini. Obično je izdržljivost njegovo oružje, no činilo se da ga muči nadmorska visina te velika pauza koju je imao. Nije se borio dvije godine i to se moglo očekivati. Werdum se borio svakih par mjeseci i u pozitivnom je nizu. Mislim da treba uzeti u obzir i nadmorsku visinu. Hrvači u Americi znaju dosta o tome. Možda je podcijenio sve to… Ne znam.", izjavio je Overeem

Overeem i Werdum su se dosad borili dva puta i svaki je borac ostvario jednu pobjedu.

"On je isti tip, ali je napredovao kao borac. No, i ja sam također napredovao. Da, mislim da ga mogu pobijediti. Pratio sam njegov napredak i mogu reći da sam vrlo gladan te borbe. Definitivno vidim njegove slabosti. Odličan je sportaš i sjajno mu u ovom trenutku ide, ali ima svojih slabosti. Osjećam da sam ja taj koji ih može razotkriti."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI