Overeem prozvao Derricka Lewisa

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.11.2018 20:46h Autor:

Alistair Overeem

Odmah nakon impresivne subotnje pobjede nad Sergeyem Pavlovichem, Alistair Overeem krenuo je s prozivanjem potencijalnih protivnika. Odmah na press konferenciji u Pekingu je zatražio revanš protiv Francisa Ngannoua, no čini se kako nema ništa niti protiv borbe s Derrickom Lewisom.

Alistair Overeem od mnogih je bio unaprijed otpisan prije borbe protiv Sergeya Pavlovicha. No, legenda je još jednom pokazala koliko može te je pobijedio prekidom pred kraj prve runde, a da u cijeloj borbi nije primio niti jedan ozbiljan udarac. Tako je Overeem ponovno hit i to umjesto situacije gdje su ga svi vidjeli na izlaznim vratima UFC-a.

Odmah je na press konferenciji odlučio izazivati pobjednika glavne borbe, Francisa Ngannoua. Izjavio je kako bi ovog puta situacija bila puno drugačija od one gdje je bio nokautiran “aperkatom iz pakla”, koji je na kraju proglašen najboljim nokautom 2017. godine.

No, to nije jedini borac kojeg bi Nizozemac rado vidio sa suprotne strane kaveza. Iz današnje objave na Twitteru lako se da zaključiti kako ga zanima posljednji UFC izazivač te drugoplasirani borac UFC rankinga, Derrick Lewis.

“Čujem da fanovi žele gledati borbu tehničara protiv brawlera. Što kažeš na to Hot Balls?”, napisao je Overeem. Ne treba vam posebno znanje engleskog jezika da biste shvatili kako Hot Balls znači vruća jaja, odnosno da se to odnosi upravo na Lewisa i njegovu sada već legendarnu izjavu nakon borbe protiv Alexandera Volkova.

Tko zna, možda upravo ova borba bude izbor UFC-ovih matchmakera, posebno ako znamo da nema puno teškaša u Top 10 koji se do sada nisu međusobno borili. Ovo bi bio jedan od tih slučajeva.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI