Overeem progovorio o borbi protiv Werduma, stanju u teškoj i revanšu protiv Stipe

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.07.2017 08:55h Autor:

Alistair Overeem

Alistair Overeem ne vidi nikakve kontroverze u svojoj pobjedi protiv Fabricia Werduma, smatra kako će Francis Ngannou doživjeti poraz od Juniora Dos Santosa, a otkrio je i što će biti drugačija u revanšu protiv Stipe Miočića.

Overeem ne vidi nikakve sudačke greške u svojoj pobjedi protiv Werduma. Razumije da je nekoga zavarao sam kraj borbe te misli kako zbog toga ne gledaju realno na sve ono što se događalo prije toga.

“Dvije i pol runde sam kontrolirao borbu i skupljao bodove. Posljednjih pola runde je njegovo, no i tamo sam uspješno kontrolirao štetu, tako da mislim da je pobjeda čista. Fabricio je bivši prvak i protiv njega sam morao odraditi borbu gdje više koristim mozak nego šake.”

Francis Ngannou je najzanimljivije ime u teškoj kategoriji i po mnogima njegov glavni konkurent za poziciju idućeg izazivača. Tako je Overeem bio upitan i da kaže nešto o snažnom Kameruncu.

“Devet pobjeda u nizu puno znači, no borci koje je pobijedio nisu velika imena. Jedino veliko ime je Andrei Arlovski, koji je u velikom nizu poraza, tako da niti to puno ne znači. Sada mu slijedi JDS i mislim kako će ga pobijediti nokautom. Francis je opasan, veliko je ime već sada, ali ga trenutno ne vidim kao nekoga tko će pobijediti Dos Santosa.”

Smatra kako je zaslužio revanš protiv Stipe Miočića te vjeruje da mu ovog puta pojas ne može promaknuti. Upitan je oko toga što je promijenio i što će biti drugačije u tom drugom pokušaju.

“Ovog puta ću napraviti puno toga drugačije. Promijenio sam dijetu, radio sam na kondiciji i mislim kako ću biti snažniji. Ne zaboravimo na to kako sam već prvi put bio blizu toga da ga pobijedim.”

Dana White je rekao kako Overeem nije zaslužio već sada novu priliku, nego da će se možda morati boriti protiv Caina Velasquza.

“To je opcija koje sam svjestan. Ukoliko želiš biti prvak, onda ne bježiš ni od koga. Ja se svakako želim boriti ove jeseni, ukoliko bude Stipe je odlično, ukoliko bude Cain, također je u redu.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI