Overeem priznao da je morao “guglati” svog najnovijeg protivnika

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.11.2018 12:16h Autor:

Overeem i Pavlovich

Alistair Overeem danas ima vrlo nezahvalan zadatak u obliku borbe protiv “mladog lava” Sergeyja Pavlovicha s kojim će se za svega nekoliko sati obračunati u “co- main” borbi UFC-ove priredbe u Kini.

Iako je neporaženi ruski teškaš (12-0) iz Eagles MMA tima velika prijetnja za iskusnog veterana, zbog činjenice da je novo ime u UFC-u Overeem priznaje da ga je zapravo morao pretražiti na internetu.

“Ovo mu je debi za UFC i njegovo ime mi i nije baš poznato, stoga sam ga morao tražiti na Googleu da naučim nešto o njemu”, otkrio je Overeem novinarima u Pekingu. “Neporažen je što znači da će biti motiviran. On je mladi lav. Ali na meč protiv takvih tipova ja uvijek kažem ‘Da.’ Fanovi se mogu veseliti akcijom nabijenoj borbi.”

Overeem u borbu ulazi nakon dva teška poraza nokautom koje je doživio protiv Francisa Ngannoua, a zatim i Curtisa Blaydesa. 36- godišnjak vjeruje da će i ovo biti borba u kojoj bi netko lako mogao završiti na spavanju.

“Ja sam sada jedan od veterana i mislim da je moj rezime na neki način poseban. Čini se kao da se borim već 100 godina. Imam 88 borbi sve skupa računajući K-1, Pride i ostale organizacije. Za mene je ovo sve ili ništa. Ili ću ga uništiti, ili će on uništiti mene. Ja sam uglavnom taj koji uništava. Ali vratio sam se po još uništenja.”

Da ne b bilo zabune Overeem još jednom potvrdio da pod “uništenjem” misli na prekid borbe.

“Završit ću ovo. Borba neće ići na odluku. Bit će prekid.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI