Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Overeem prešao u tim Randyja Couturea, Golden Glory nazvao “opasnim menadžmentom”! | Fight Site

Overeem prešao u tim Randyja Couturea, Golden Glory nazvao “opasnim menadžmentom”!

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.11.2011 07:07h Autor:

Alistair Overeem

“Prije otprilike mjesec dana razišao sam se s Golden Gloryjem. Bio je to rezultat godine i pol ili dvije malih nesuglasica. Postojali su mali problemi u poršlosti, nekada bi oni prerasli u velike probleme. Ukupno gledano, uvijek smo ih uspjeli riješiti”, izjavio je Alistair Overeem za 5thround nakon što je ovih dana postao novi član Xtreme Couture time iz Las Vegasa.

The Reem, kojeg 30. prosinca čeka dvoboj protiv Brocka Lesnara, opisuje zašto je uslijedio konačni kraj suradnje s Bas Boonom i Golden Gloryjem.

“Tijekom pregovora s UFC-om, nešto se dogodilo. Ne želim ulaziti u detalje jer je priča prilično komplicirana. Nešto se dogodilo, a ja sam to saznao nekim svojim kanalima. Pokušavali su to držati podalje od mene.”

“S obzirom da Bas nije bio tamo, angažirao sam odvjetnike koji su sa mnom prošli naš ugovor – korak po korak. Saznao sam da u ugovoru postoje neke odredbe koje ne idu meni u korist, nego pogoduju Golden Gloryju. To mi nikada nije bilo rečeno niti objašnjeno. Posebno tu mislim na Bas Boona s kojim sam svakodnevno bio u kontaktu telefonom i e-mailom.”

Overeem smatra da njegovi menadžeri nisu dobro radili svoj posao i da je to konačni razlog prekida suradnje.

“Nestalo je povjerenje. Ja moram vjerovati ljudima s kojima radim. Ugovor s UFC-om je najveći ugovor mog života, to je najveći trenutak moje karijere, a tek sada ću sudjelovati u najbitnijim borbama. Ne može postojati nepovjerenje”, smatra Overeem i zaključuje:

“Za mene oni nisu dobri menadžeri, oni su loši menadžeri. Oni su opasni mendžeri.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI