Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Overeem potvrdio: Ako pobijedim Ngannoua, napadam Stipu! | Fight Site

Overeem potvrdio: Ako pobijedim Ngannoua, napadam Stipu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.10.2017 09:47h Autor:

Alistair Overeem/Photo:I.Mićić

Alistair Overeem je u ponedjeljak u emisiji “The MMA Hour” potvrdio da će pobijedi li Francisa Ngannoua na UFC-u 218 2. prosinca, dobiti priliku ponovno napasti pojas UFC prvaka koji drži Stipe Miočić.

Upitan je li za to dobio izričitu potvrdu od strane čelnika promocije, s obzirom da mu je i uoči meča protiv Werduma bila obećana ista stvar, Nizozemac smatra da mu potvrda ne treba…

“To je čista logika, ne treba mi potvrda. Ja sam rangiran kao broj 1. Kako ja trenutačno vidim stvari, bilo bi sasvim legitimno da se i sada borim za pojas, no rekao sam već u ranijim intervjuima da nije problem preskočiti još nekoga na tom putu. Takva je trenutačno situacija. Ponovno govorim, ja sam borac i volim biti aktivan. Za mene, to je idealna situacija. Neki borci se ne bore po godinu i pol dana. Ja moram odraditi  meč svakih četiri ili pet mjeseci”, izjavio je bivši Strikeforce, Dream i K-1 prvak.

“The Reem” je, čini se, posljednjih godina na vrhuncu karijere. Osim poraza od Miočića, teško se sjetiti kada je posljednji put poražen. Statistika kaže kako je pobijedio u šest od posljednjih sedam nastupa. Je li ovo njegov posljednji pokušaj napada na UFC-ovo zlato?

“Nikada ne reci nikada. Ja volim ovo s čime se bavim, ali primjećujete da starite, a primjećujete i da ima mnogo drugi stvari na svijetu. Motivacija mi je i dalje na vrlo visokom nivou i dalje pobjeđujem u borbama. Morate ipak biti realistični. Ne želite završiti karijeru s previše štete na svom tijelu. Nakon sporta, postoji čitav novi život”, tumači Nizozemac.

Sada mu slijedi francusko-kamerunski nokauter Francis Ngannou. Od kada je stigao u UFC, “Predator” ne zna za poraz. Što Overeem misli o njegovim kvalitetama?

“Mislim da je legitiman borac. Možete vidjeti da je jak kao bik. Motiviran je i želi se boriti. Ja sam njegov prvi pravi veliki test. Ali i ja sam motiviran. Bit će to odličan meč, sjajan ‘matchup’.”

“Moj posao je, ali i posao mog tima, da ga zaustavimo i da pokažemo tko je broj 1. Doslovno tko je broj 1 je jer sam ja već rangiran kao broj jedan. To će potvrditi da imam pravo na novu priliku protiv Stipe”, zaključuje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI