Overeem popljuvao i Hunta: Dva puta sam ga pobijedio nespreman, mislim da je malo pukao u glavi

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.07.2017 09:41h Autor:

Overeem vs. Hunt (2008.)

“Mark je također jedan od veterana sporta, poštujem ga silno, ali na kraju dana, on samo puno priča”, izjavio je Alistair Overeem govoreći u emisiji The MMA Hour o optužbama koje je na njegov račun u više navrata javno sasuo legendarni K-1 WGP prvak. Naravno, radilo se o optužbama za zlouporabu steroida i varanje.

“Na kraju dana, dva puta smo se borili. Pobijedio sam ga kada sam bio u poluteškoj kategoriji 2008. godine i tada sam mu slomio ruku. Nokautirao sam ga kao teškaš. U stvari, za oba ta meča uopće nisam bio u formi. U prvom meču sam se borio s borcem koji ima 135 kila, a ja sam imao 106. To je kao da se sada borim s nekim tko ima 200 kila. Slomio sam mu ruku, a na meč sam pristao u posljedni trenutak. Mislim da sam imao pet dana za pripremu. Zvali su me u ponedjeljak, a već u utorak ili srijedu sam bio u avionu. U subotu smo se borili”, opisao je Nizozemac meč iz 2008., a onda se bacio na opis dvoboja koji su odradili na UFC-u 209.

“Za taj meč sam odradio dobar kamp, ali sam se otrovao hranom dan prije meča. I svejedno sam ga nokautirao. Stoga da… Ne znam. Ne znam što više hoće od mene. Mislim da sam pokazao svijetu da sam bolji borac od njega.”

Upravo je meč na UFC-u 209 razljutio Hunta jer je Overeem zbog bolesti dobio šansu koristiti infuziju, koja je inače zabranjena. Novozelanđanin smatra da je Overeem ponovno varao, baš kao i mnogo puta do tada. The Reem se brani da je sve bilo čisto i prema pravilima, a da je USADA bila ta koja je odobrila korištenje sporne infuzije.

“Riječi ne bole. Ako Hunt želi nastaviti ovako pričati, neka priča. Meni je on samo lik koji ionako priča previše. Priča jer nema nikakve činjenice, nema dokaza, nema ništa s čime bi nešto dokazao. Imao sam bolje mišljenje o njemu. Zapravo sam i fan njegovog stila. I dalje sam fan. Ali u glavi, mislim da je malo puknuo”, objašnjava također bivši K-1 WGP prvak i zaključuje:

“Ovo je borilački sport. I riječi vam ne mogu nauditi. Dajte molim vas. Koliko godina imamo? Jedino što je bitno je tko iz Octagona izađe podignute ruke. To je jedino bitno. Pobijedio sam ga, dva puta sam ga pobijedio i nokautirao sam ga. Mogu zamisliti da to boli. Osim toga, on rijetko doživljava nokaute tako da ga sigurno boli još više. Nikada nije lijepo kada te netko nokautira.”

Overeema narednog vikenda na UFC-u 213 u Las Vegasu čeka dvoboj protiv još jednog starog znanca protiv kojeg se također već dva puta borio – Fabricija Werduma.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI