Overeem pao na doping testu i mora otkazati meč protiv Lesnara?! (osvježeno)

UFC 11.12.2011 20:06h Autor:

UFC 142: Lesnar vs. Overeem

Tijekom sjajne noći u Torontu u kojoj smo pratili jedan od najboljih UFC-ovih evenata godine, pojavila se vrlo zabrinjavajuća vijest. Šuška se, naime, da se Alistair Overeem mora povući s UFC-a 141 i meča protiv Brocka Lesnara koji se trebao održati 31. prosinca.

Za sada nema nikakve službene potvrde, no kada se pojavi ovakva informacija, onda je ona najčešće i istinita. Ne zna se koji su razlozi za Overeemovo otkazivanje svog UFC debija, no neki pretostavljaju da se radi o privatnim problemima pošto majka slavnog nizozenskog borca vodi tešku životnu bitku s bolesti zbog čega je The Reem i napustio svoj trening kamp u Las Vegasu i vratio se u Amsterdam.

Nekoliko poznatih svjetskih MMA portala u nedjelju je navečer objavilo informaciju da je Alistair Overeem zapravo pao na doping testu koji je morao napraviti otprilike mjesec dana prije nego što prvi put uđe u UFC-ov oktogon.  U međuvremenu se oglasio i predsjednik promocije, Dana White, koji odbacuje glasine da se dvoboj Lesnara i Overeema neće održati.

Otkazivanje tako velikog meča, za koji se vjerovalo da bi mogao porušiti sve rekorde PPV prodaje, bio bi i veliki financijski gubitak za ovu uspješnu promociju, a naravo i šok za MMA fanove koji jedva čekaju sudar ova dva gorostasa.

Čim je čuo ovu glasinu, bivši prvak i veliki Lesnarov neprijatelj, Frank Mir, ponudio se kao zamjena. Nakon što je slomio ruku Nogueiri, Mir je na press konferenciji izjavio da ne bi imao ništa protiv uskakanja u meč protiv Lesnara za dvadesetak dana.

“Ako je ova glasina istinita, ne bih imao ništa protiv uskakanja protiv Lesnara. Prilično sam zdrav, a tri tjedna bi mi bila dovoljna da se spremim”, rekao je Mir koji se do sada već dva puta susreo s Lesnarom. Jednom je pobijedio, a jednom izgubio.

“Supruga mi neće biti previše sretna jer je Božić, no nema veze. Zašto ne bih prihvatio taj meč?”, zaključio je Mir.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI